Krokussen bestellen

Krokussen bestellen

Geachte hobbygenoten,

Om u bijenvolken volgend voorjaar een vliegende start te geven heeft LIB het initiatief genomen om een krokus verkoop te organiseren. Iedere imker kan afzonderlijk zijn verantwoordelijkheid hierin nemen door in zijn directe buurt krokussen aan de man te brengen zodat zijn drachtgebied verbeterd. In het voorjaar vliegen de bijen naar de buurman om met stuifmeel  (waarde 3) terug te keren waardoor de koningin in optimale conditie aan de nieuwe generatie kan beginnen.

De variëteiten krokussen die aangeboden wordt is een mix van Grand Maitre (paars 60%), Jeanne D’Arc (wit 30%) en Yellow ( geel 10%) grootbloemig met een maat dikte van 8/9. Ze zijn verpakt per 50 in een netzakje, voor een goede beluchting en kosten 5€ / per zakje.

Om de verdeling zo vlot mogelijk te laten verlopen, willen we gebruik maken van de afgevaardigde/verantwoordelijke van de plaatselijke bonden.

Gelieve je bestelling door te geven tegen 20 september aan hem/haar. De afgevaardigde groepeert de bestellingen en geeft deze door aan het LIB voor 1 oktober 2020. Deze afgevaardigde kan zijn bestelling in ontvangst nemen op de AV van oktober 2020. De bestellingen worden afgewerkt in volgorde dat we ze ontvangen aangezien het aanbod beperkt is. Op is op.

Bestuurslid L.I.B.